- Domov
- Chutné recepty
- Rýchla plnka do torty rôznych chutí (na muffiny, zákusky, dezertné poháre, zmrzliny, candy bar)
Rýchla plnka do torty rôznych chutí (na muffiny, zákusky, dezertné poháre, zmrzliny, candy bar)
- 100 g Stužovač šľahačky Liana podľa obľúbenej chuti na www.liana.sk
- voda - množstvo podľa návodu
- 500 ml rastlinná šľahačka
JAHODOVÁ PLNKA:
500 ml rastlinnej šľahačky vyšľaháme do polotuha. Stužovač rozmiešame v 100 ml vlažnej vody a ihneď zašľaháme do polovyšľahanej šľahačky. V prípade potreby rozriedime s 20 ml mlieka alebo vody.
ČOKOLÁDOVÁ PLNKA:
500 ml rastlinnej šľahačky vyšľaháme do polotuha. Stužovač rozmiešame v 100 ml vlažnej vody a zašľaháme do polovyšľahanej šľahačky. V prípade potreby rozriedime s 20 ml mlieka alebo vody.
KORPUS (recept na našej stránke):
Pripravený korpus prekrojíme na polovicu. Potrieme džemom alebo ovocím v želé a nanesieme plnku. Podobne postupujeme aj v ďalších poschodiach a plníme podľa chuti. Vrchnú časť ako aj boky uhladíme stužovačom a ozdobíme.
Dobrý tip:
Lahodnú ľahkú plnku môžeme použiť aj na muffiny, zákusky, dezertné poháre, zmrzliny, candy bar ...
- 100 g Stužovač šľahačky Liana podľa obľúbenej chuti na www.liana.sk
- voda - množstvo podľa návodu
- 500 ml rastlinná šľahačka
Produkty k receptu