Jahodovo - malinové šťavnaté tiramisu
play

Jahodovo - malinové šťavnaté tiramisu

Šťavnaté, svieže tiramisu vo verzii s jahodami a malinami.
Ingrediencie
Ďalej potrebujeme
  • jahody
  • jahodový džem
  • podlhovasté piškóty
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Stabilizátor šľahačky jahoda rozmiešame v 50 ml vody. Rastlinnú šľahačku vyšľaháme do polotuha. Primiešame pripravený stabilizátor šľahačky jahoda a tvaroh. Šľaháme do požadovanej konzistencie.
  2. V 150 ml vody rozpustíme vitamínový nápoj LianaVIT malina. Piškóty zľahka namáčame v pripravenom nápoji a poukladáme na podložku. Natrieme džem, uložíme vrstvu jahôd a navrstvíme krém. Postup zopakujeme aj na druhej vrstve. Vrch ozdobíme jahodami alebo ľubovoľne. Necháme stuhnúť v chladničke.

Dobrý tip:
Ak je krém príliš hustý, prilejeme trochu vody alebo mlieka.

Dobrý tip 2:
Pre bezlepkovú verziu použijeme Bezlepkové podlhovasté piškóty podľa nášho receptu https://www.lianasro.sk/nase-recepty/podlhovaste-bezlepkove-piskoty

Dobrý tip 3:
Jahodový džem použijeme podľa nášho receptu https://www.youtube.com/watch?v=eVyz2wsM8eg&t=10s

Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Ďalej potrebujeme
  • jahody
  • jahodový džem
  • podlhovasté piškóty
Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné