Bezlepkový cuketový perník
play

Bezlepkový cuketový perník

Trvanie: 01:00 (h:m) Porcie: 15 (ks)
obľúbený perník pre obmenu trocha inak a to s cuketou
Ingrediencie
Čokoládová ganache
Dodatky
  • džem

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku
  1. Umyjeme cuketu a nastrúhame na jemnejšom strúhadle.
  2. Žĺtky vyšľaháme s cukrom.
  3. Pridáme olej a mlieko.
  4. Do hmoty ručne priešavame preosiatý Fine mix zmiešaný s kakaom tmavým.
  5. Pridáme cuketu, jablká a nakoniec zľahka tuhý sneh z bielkov.
  6. Plech vystelieme papierom na pečenie a vylejeme naň cesto.
  7. Pečieme pri teplote 180°C cca 30 minút.
  8. Na horúci perník natrieme džem a necháme vychladnúť.
  9. Polámanú čokoládu zalejeme horúcou smotanou a miešame do úplneho rozpustenia.
  10. Rovnomerne rozotrieme.
Pridať hodnotenie
* * *
Ingrediencie
Čokoládová ganache
Dodatky
  • džem

Tovar do košíka Vytlačiť recept Zdieľať na facebooku

Produkty k receptu
Newsletter

Máte záujem vedieť ako prvý o našich akciách, novinkách a receptoch?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné